Hobbyrom "under konstruksjon"

Ryddingen av hobbyrommet er jammen en møysommelig prosess.. Prøver å sortere alle små saker jeg har tatt vare på som jeg kan få bruk for i ett eller annet hobbyprosjekt (tror jeg har litt hamsterblod, er glad i å samle på ting). Prøver defor å finne noen kreative oppbevaringsløsninger.

Fra før at har jeg mesteparten av hobbysakene i gamle, nostalgiske kakebokser, og perler i plastbokser med inndeling. Kakebokser har fungert greit, men det er jo veldig inspirerende om innholdet synes, altså gjennomsiktige beholdere.  Så en blogg hvor man hadde tatt vare på glass for barnemat, og brukte det til scrap-utstyr. Veldig fint, og billig om man har tilgang på glass.

Håper jeg kan ha noen bilder klare i morgen, i kveld skal det ryddes videre + en tur til veterinæren for 2. valpekontroll med Bella.

  

2 kommentarer

elin1976

01.03.2007 kl.11:45

Jeg prøver til stadighet å finne det ultimate oppbevaring system... Har du noen tips å komme med. Når mitt gjesterom er ferdig vil jeg bruke dette som kontor/hobbyrom...når gjesterommet er ferdig.... Det er så lite inspirerende å begynne å rydde hvis man ikke får "ånden over seg" Jeg bare utsetter det hele tiden. Må liksom ha en liten plan på hvordan jeg vil ha det derr inne. Den planen er ikke å finne for øyeblikket. I mens får jeg sikke rundt på fine blogger om jeg kan bli litt inspirert. Ha en fin torsdag... det er snart helg:O)

Tonje

02.03.2007 kl.02:51

Hei bella!!Nå har jeg ikke værdt her på en stund fordi jeg har værdt syk og her var det kommet masse nye flotte innlegg. Blir spennede å se hvordan hobby rommet ditt blir. (ett lite tips jeg så at balanse.com hadde litt tops om oppbevaring og lignende)Det lille rådyret som var med på bildet litt nedenfor er bare så utrolig søtt.Skal bella ha valper???Det blir sikkert kjempe koslig.Kos deg masse i helgen!

Skriv en ny kommentar

hits