Hobbyrom "under konstruksjon"

Ryddingen av hobbyrommet er jammen en møysommelig prosess.. Prøver å sortere alle små saker jeg har tatt vare på som jeg kan få bruk for i ett eller annet hobbyprosjekt (tror jeg har litt hamsterblod, er glad i å samle på ting). Prøver defor å finne noen kreative oppbevaringsløsninger.

Fra før at har jeg mesteparten av hobbysakene i gamle, nostalgiske kakebokser, og perler i plastbokser med inndeling. Kakebokser har fungert greit, men det er jo veldig inspirerende om innholdet synes, altså gjennomsiktige beholdere.  Så en blogg hvor man hadde tatt vare på glass for barnemat, og brukte det til scrap-utstyr. Veldig fint, og billig om man har tilgang på glass.

Håper jeg kan ha noen bilder klare i morgen, i kveld skal det ryddes videre + en tur til veterinæren for 2. valpekontroll med Bella.

  

2 kommentarer

elin1976

01.03.2007 kl.11:45

Jeg prver til stadighet finne det ultimate oppbevaring system... Har du noen tips komme med. Nr mitt gjesterom er ferdig vil jeg bruke dette som kontor/hobbyrom...nr gjesterommet er ferdig.... Det er s lite inspirerende begynne rydde hvis man ikke fr "nden over seg" Jeg bare utsetter det hele tiden. M liksom ha en liten plan p hvordan jeg vil ha det derr inne. Den planen er ikke finne for yeblikket. I mens fr jeg sikke rundt p fine blogger om jeg kan bli litt inspirert. Ha en fin torsdag... det er snart helg:O)

Tonje

02.03.2007 kl.02:51

Hei bella!!N har jeg ikke vrdt her p en stund fordi jeg har vrdt syk og her var det kommet masse nye flotte innlegg. Blir spennede se hvordan hobby rommet ditt blir. (ett lite tips jeg s at balanse.com hadde litt tops om oppbevaring og lignende)Det lille rdyret som var med p bildet litt nedenfor er bare s utrolig stt.Skal bella ha valper???Det blir sikkert kjempe koslig.Kos deg masse i helgen!

Skriv en ny kommentar

hits