Dilemma

Jeg har et vanskelig dilemma nå. Jeg har alltid drømt om min egen butikk, og har tatt utdannelse innen markedsføring og økonomi, og hatt litt forskjellige jobber etter det.
På hobbybasis har jeg importert litt smykker fra Kina, og solgt dette til diverse butikker. I tillegg lager jeg smykker selv (som jeg også har solgt gjennom butikker), i tillegg til vesker og andre ting. Nå har jeg jobbet i et vikariat, og ikke funnet noen jobb jeg har lyst på. Nå har jeg funnet et butikklokale, og da ble drømmen plutselig veldig virkelig, hjelp.. Mener at det er veldig viktig å følge drømmene sine, og at det er viktig å ha en jobb man trives med. Med butikk må man jobbe masse, og man kan jo ikke forvente den største inntekten, i hvertfall ikke i begynnelsen, og muligens aldri. Jeg har ganske mye varer, og trenger ikke ta opp lån for å starte butikken.

Har noen av dere liknenede erfaringer? Vet jo at butikken kan gå dårlig, men da har jeg i hvertfall prøvd, og ender ikke opp som en bitter gammel dame.. :)

     Er visst oppdateringer på gang her på Sprayblogg, prøvde å legge inn bilder i går kveld, men gikk ikke. Bilder kommer i kveld!

2 kommentarer

Tonje

02.03.2007 kl.23:35

Hvis du ikke trenger å ta opp ett lån syns jeg du skal prøve deg,kanskje blir du å angre deg hvis du ikke gjør det. Du har kanskje mulighet for å få permisjon fra der du jobber nå? Hvis jeg hadde vært deg hadde jeg tatt sjangsen! Hold oss underrettet=)

elin1976

03.03.2007 kl.05:51

Jeg synes og du skal hoppe i det. Du er i en posisjon som mange av oss andre ikke er ,med tanke på lånet. Jeg går og med en liten drøm om å starte en interiørbutikk her vi bor. Kansje blir den virkelig en dag. Vi får se. Ønsker den en fin dag:O)

Skriv en ny kommentar

hits