Deilig helg

Vi har hatt en strålende helg, + 10 grader og mildt og fint. Bella har løpt rundt og kost seg, godt å slippe bånd og biler. Fant noen fine gamle skatter, skal ta bilder av dem. Jeg fikk noe jeg trodde var et emaljert vaskevannsfat, som hadde vært et fat de hadde hatt rømme i. Fant en knaggrekke av ståltråd, veldig likt  mye i vårsortimentet til Madam Stoltz, men denne er nok kanskje 100 år gammel.. I tillegg fikk vi et fantastisk ovalt bord, men det må vi ta med en anne gang, ikke plass i bilen.

Rømmefatet (hvitt med blå kant) skal fylles med stemor nærmere våren. Stokkrosene jeg sådde i slutten av februar spirer som bare det, og jeg har begynt å potte dem om (blir kanskje litt mange, men det kan jo ikke bli for mye blomster??). Akalejene er det verre med, ikke tegn til liv, men leste i Isabellas at man kan legge frøene i kjøleskapet, så "skjønner de" at det er vår og på tide å spire.

3 kommentarer

Mita`s hjørne

12.03.2007 kl.22:37

Blir spennende å se de tingene du har fått med deg...

Hærlig med vår ja, og blomster - blir det aldri for mye av...

Lavendelen jeg sådde og hadde i kjøleskapet, er begynt å spire, blir spennende å se om jeg får det til å bli planter av de...

ha en flott kveld, ups natt...

Coeur de beurre

13.03.2007 kl.08:09

so beautiful here... that's a real pleasure for me to come and see lovely pictures of your blog...

Today, I do a post about bathroom's inspiration...very relaxing with soaps of Marseille ... there are pictures from a textil artist in Belgium called Katia Martroye... I adore that conception of decoration! see you soon!

Sarah

13.03.2007 kl.14:03

Rigtig mange flotte og inspirende indlæg du har skrevet siden sidst jeg var forbi.

Fine ting du havde fået fat i. Spændende at gå på opdagelse og finde flotte skatte.

Hav en god dag.

Skriv en ny kommentar

hits