Snork

Lille Bella var syk i natt, hadde spist noe plast fra en hårbøyle, og kastet opp og var urolig nesten hele natten. Stakkars, blir så bekymret, er vel morsinstinktet som slår inn.. Heldigvis har hun blitt bra utover dagen, og nå gleder jeg meg til å komme hjem til henne etter jobb.

Her er de i gang med kostebiler som feier opp grusen på veiene, hurra, da er det vår!

174488-77

Jeg er veldig glad i hortensia, har to stykker inne, og plantet noen i hagen i fjor. Har hørt at alle typer kan plantes ut (og at de er vinterherdige), vet noen av dere om det stemmer for stuevarianten også?

Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer

Karna

15.03.2007 kl.20:46

Jeg har plantet ut en stuehortensia, og den kommer hvert år med blader, men har enda ikke kommet blomster på den, men den får stå litt til. Tåler iallefall været her på vestlandet, så da tåler de vel det meste vil jeg tro...Nydelig plante er det i hvertfall!

Stakkars Bella, bra at hun blir bedre, Oliver tror jeg er kommet i trass alderen, med en gang jeg setter meg ned ved symaskinen eller PC, blir han helt vill, selv om vi gjerne kommer rett fra tur...det blir for kjedelig, vil ha selskap hele tiden....

God helg!

elin1976

16.03.2007 kl.05:46

Dina spiser bare tepper.... å da spyr hun som bare det.

Har ikke tall på hvor mange tepper hun har slåss med på stuegulvet.

Etter et par dager med slåssing spiser hun byttet! Det merkes både fremme og bak...

Har kjøpt "noen" fleece tepper de siste årene. Heldigvis er de billige.

Jeg har ikke plantet ut stuehortensiaen men mamma har, og etter hvert blir de store og fine.

Men jeg tror ikke de kommer til å bli store busker (les trær).

Det eneste jeg vet er at hvis du har jernholdig jord skifter de farge. Skal du ha rosa må du ha jernfattig jord og jernrik jord til blå.(eller omvent)

Vet ikke helt om dette stemmer for her om dagen fant jeg lilla i butikken og da sliter jeg meg med å følle med...

Du får ha en fin dag og passs på hårbøylene.

Masse klemmer fra Elin:O)

Bella

16.03.2007 kl.09:27

Takk for fine svar. Er litt de skal igjennom disse søte små.. Bella (Bølla) er i begynnelsen av tannfellingen nå, og hun er skikkelig rampete. Er visst mye hormoner på denne tiden, som gjør at de tester litt grenser. Ganske slitsomt, men heldigvis har hun endel leker som hun kan la det gå utover. Hun har også begynt å stikke av, puh, gleder meg til hun blir voksen! :)

Skriv en ny kommentar

hits