Vår på vent

Hadde store forhåpninger til helgen, hadde til og med invitert venninnegjengen på "terrassehygge". Riktignok ble det masse hygge, men det blåste så fælt at vi måtte være inne.
Fikk en dårlig overraskelse da jeg var oppe med Bella natt til søndag; joda det snødde!! Usj.. Det meste smeltet igjen i går, men det er fremdeles en god del snø. Jeg får smøre meg med tålmodighet, det blir jo skikkelig vår hos meg, før eller senere..

I helgen hadde jeg besøk av en venninne som skal gifte seg på sensommeren. Jeg skal hjelpe til med borddekking, og vi har kommet frem til hvilke blomster som skal brukes.  Vi skal ikke lage sånne oppsatser, men små grupper med ulike små vaser, enkelt og fint. Blomstene vi skal bruke blir erteblomster, ranukler og brudeslør, og i fargene hvitt, lyserosa og grønt. Gleder meg!

174488-89 174488-91 174488-90


Ellers er det ikke noe nytt i butikklokale-jakten. Jeg har to andre jeg er interessert i, men de er ikke ledige for øyeblikket, men blir det kanskje. Har i hvertfall lært at man må være raskt frempå når noe blir ledig, og det gjelder å holde kontakten med utleierne. Jeg krysse fingrene og koser meg med kataloger fra (forhåpentligvis) kommende leverandører..  Ønsker alle en god start på uken!

Én kommentar

Beathe

19.03.2007 kl.11:37

du får bare stå på videre, håper det snart dukker opp noe ;)

Nydelige blomster forresten, det blir nok lekkert!

Venter på våren her også, utrolig surt og kladt ute...uff

Skriv en ny kommentar

hits