Feiring!

I går, lørdag, ble samboeren 29 år, og det måtte selvsagt feires med god mat og familiebesøk. Det ble litt travelt i går, så bildene i dag er fra i dag, bordpynten er ryddet sammen, og mesteparten av kakene er spist opp. Samboeren var storfornøyd med dagen, og spesielt med gaven fra meg, ny laptop, og den er jeg også fornøyd med, hi hi.. : )


 imgp3261imgp3260


Jeg bakte kladdkaksmuffins, katalanske marengs (begge etter oppskrift fra herlige Leila Lindholm) og jordbær og bringebærterte. Til dessert laget jeg sjokolademousse, gøy å lage ting fra bunnen av (når man har tid!!).

imgp3267imgp3263

I dag regner det veldig, og Bella vil helst kose seg inne, men pledd og myke puter.. Hun kan ikke fordra regn og å bli dusjet, men å bade på eget initiativ, det elsker hun, lille raringen..! 
imgp3252


Det må jeg heller ikke glemme, jeg har vært på salg, og sikret meg noen godbiter fra Bloomingville og Au Maison; store brett/kurver til kr 50 og vesker i "voksduk" til 25 kr.. Måtte også ha noen søte sugerør fra Søstrene Grene, samt et forkle i "voksduk" (jeg griser noe veldig på kjøkkenet, så det kommer godt med!). 


imgp3265

God søndag! : )

3 kommentarer

Kjersti

20.07.2008 kl.22:44

Hei! Brukte å lese bloggen din tidligere, artig at du har begynt å blogge igjen. Bellaen dokkers e nydelig, har sjøl lyst på samme type hund. Fortsatt god søndagskveld!

prinsesse elin

21.07.2008 kl.08:22

Ja dette var lenge siden. Jeg var sikker på at du hadde gitt opp jeg. Men nå ble jeg glad. Håper du fortsetter. Masse klemmer fra Elin:O)

Bella

21.07.2008 kl.10:25

Hei,Tusen takk for det. Ja, det ble et langt, ikke planlagt opphold, og nå fristet det å gjøre et come-back! : )Kjersti: jeg anbefaler dachs på det varmeste, vi har utrolig mye moro og kos med vår! : )Elin: Koselig å høre fra deg, jeg har fulgt med i bloggene rundt om, riktignok "usynlig".. : ) Men det er jo ganske moro dette her da, og jeg får så utorolig mye fin inspirasjon fra dere herlige bloggere rundt om! : )Klem fra Bella

Skriv en ny kommentar

hits