Sommer i hagen!


Hurra, for en sommer!! Her er det kjempe varmt, solen skinner, blomstrene vokser i rekordfart og jeg har snart ferie, kan det bli bedre..?! (Riktignok er det meldt regn fra lørdag, passer bra med min feriestart, ha ha ha)

Jeg koser meg veldig i hagen for tiden, eneste minus er at man blir spist opp av insekter på kveldstid, men det skal jeg jammen ikke klage over!

Rosa roser kan jeg ikke få nok av, jeg er en skikkelig "rosajente" (mulig min mor har vært en påvirkningsfaktor, siden jeg kun hadde rosa klær til jeg begynte å bestemme selv..?)
Klematisene som slynger seg opp en levegg fikk seg en litt treg start, leveggen blåste avgårde i vinter, og dro med seg to klematiser.. Nå blomstrer den ene, og den andre er på vei! : )
imgp3281 imgp3282

Dette er første året jeg prøver meg på tomater, og det har da kommet et par..? De skal bli gule, det blir litt spennende..
Valmuer som frør seg er ganske praktisk, ellers er jeg tilhenger av stauder.
 imgp3299 imgp3292

I år har jeg også prøvd meg på en georgine: jeg kjøpte en knoll på Rema 1000, og nå blomstrer den med søte rosa blomster. Så er det bare å huske å ta den opp etter første frost, og oppbevare den tørt over vinteren? Vi får se, mulig jeg får ta turen til Rema igjen til neste vår..
 imgp3291 imgp3287 
I år har jeg hatt på endel kugjødsel i bedene, og da ble det fart på rosene! Morsomt å se at innsatsen i hagen får resultater. 
Har plantet endel lavendel, og ble overrsaket over at det var så mange forskjellige typer! Herlig duft!
 imgp3283 imgp3296 
Primulaene jeg kjøpte som "stueblomst" i vinter, har blomstret siden jeg plantet dem ut, skikkelig iherdig plante!!
imgp3293imgp3294
Litt vann må man også ha! Bella liker å drikke av fuglebadene, kanskje derfor fuglene holder seg på god avstand..? Jeg er veldig glad i steiner, og pleier å plukke med meg noen hver gang vi går tur. Disse legger jeg i fuglebadene og litt her og der.

imgp3298

HA EN FIN SOMMERDAG & KVELD! : )

3 kommentarer

Inger W

07.08.2008 kl.23:45

Hei! Hva heter rosen din? Den var utrolig fin..! ^^,

Inger W

07.08.2008 kl.23:45

Koselig blog også forresten!

Bella

11.08.2008 kl.13:13

Hei!Takk for koselig kommentar! : )De rosa rosene som det er to av på det ene bildet, er potteroser som jeg plantet ut forrige sommer. I år er de fulle av blomster, veldig søte!

Skriv en ny kommentar

hits