Kveld

Nå er jeg jammen i blogge-siget igjen, og det er jo veldig gøy!

Bella og jeg har vært på tur i dag og funnet et soppeldorado i nærheten av heimen, i morgen skal vi snike oss dit og sikre oss soppene jeg er helt sikker på, jeg tør ikke ta så mange sjanser på soppfronten. Jeg har planer om å lære meg et par sopptyper hver sesong, så slipper jeg å gå på soppkontrollen hver søndag (selvom det er koselig og lærerikt egentlig).

Men i kveld skal det bare slappes av. Nå er jeg tilbake i hverdagsmodus, og det er supert! Jeg har det kjempe gøy på jobb med supre kollegaer (jeg er så heldig!), og hjemme har jeg min snille samboer, Bella og lillebror som har bodd hos oss en uke, veldig koselig alt sammen.

Her er litt stemning fra stuen i kveld, nå fråtser jeg i sommerblomster inne.

imgp3352

Denne lykten kjøpte jeg på Kid samtidig som jeg kjøpte koppestativet, fuglen på toppen er kjempe søt! Tipper at der en endel som ikke synes Kid er ganske kjedelig, men for meg som  er dårlig til å sy, er det ganske praktisk.. : )
Lysslyngen kjøpte jeg i sommer på Kremmerhuset. Jeg har opparbeidet meg en liten sampling av lysslynger, veldig koselig i høst- og vintermørket.

imgp3354 imgp3308

God kveld!

3 kommentarer

Ninni

30.08.2008 kl.11:31

Hei:o)For noen koselige bilder!Er selv innom Kid både titt og ofte, for sying blir det litt liten tid til her i huset...Lysslynger er også en av mine favoritter, hvorfor pakke de vekk etter jul når de kan brukes til så mangt.Du har en kjempe fin blogg! Klem

Anneli

30.08.2008 kl.20:15

Hei Bella (: Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min

Bella

01.09.2008 kl.18:39

Tusen takk for koselig kommentar, Ninni. Det er så koselig med tilbakemeldinger! : )

Skriv en ny kommentar

hits