Pute-plunder

I sommerferien var vi hos bestemoren til samboeren i Ål, og der fikk jeg lese hennes favorittblad, nemlig Familien. Jeg liker faktisk bladet ganske godt, og det er mange fine tips og oppskrifter på ulike typer håndarbeid. En av oppskriftene var på heklede puter, og det fikk jeg lyst til å prøve. Riktignok kan jeg egentlig ikke hekle skikkelig, men Farmor har lært meg å hekle bestemorruter, så selv om jeg ikke skjønte noe av hekleoppskriften ble det da en pute på et vis..
Men sukk, det var kjempe vanskelig å få sydd i glidelås i trekket (hmm, kan lite tålmodighet ha noe med saken å gjøre..?). Jeg har heklet en pute til, så jeg håper at neste blir enklere.

Så gjenstår det bare å se, om den får være fremme i sofaen, eller om den raskt får en plass i et skap. Gøy er det i hvertfall å hekle. : )

                                       imgp3368

       Nå skal jeg slappe av i sofaen etter en koselig kveld med middagsgjester, god kveld! : )

                                 imgp3311

4 kommentarer

Holm

02.09.2008 kl.21:50

Hej! Jag och min prosjektgrupp håller på med en ny stor norsk bloggportal. En sida som liknar lite på www.feber.se, men vi ska dock ha många fler funktioner, och den ska självklart bli mycket bättre. Vi söker nu därför efter DIG som bloggare. Bloggare som skriver om allt möjligt, du kan skriva om vad du vill. Allt från bilar, pcer till mode och smink. Det här är en utmärkt chans för dig att locka till dig läsare. Låter det spännande? Gå med i vår grupp på Facebook, så får du mer info där om en stund. Enligt kodarna är dom klara 14. september.http://www.facebook.com/group.php?gid=66927755092MvhErik Holm

Ninni

03.09.2008 kl.08:37

Tihi....I vinter hadde jeg skikkerlig hekle kikk, ble to (og et halvt..kremt) sengetepper og en pute.Nå er jo ikke søm min sterke side langt mindre å sy i glidelås, så jeg svippet innom Kid. Der fant jeg en ensfarget pute med glidelås hi hi og monterte heklefronten på den. Ble kjempe fornøyd! Nå fikk jeg jo kjempe lyst til å hekle en sånn rund en som du har laget :o)men kan nå bare hekle firkanter jeg da....Får titte litt til på puta di og se om jeg forstår hvordan du øker. Klem

JANNES VERDEN

03.09.2008 kl.21:57

kjempe fin pute.... du er flink

Bella

04.09.2008 kl.22:35

Tusen takk for søte kommentarer, Ninni og Janne! : )

Skriv en ny kommentar

hits