Loppefunn og kjærlighetssorg..

I dag har jeg vært på loppemarked med en kamerat og der fant jeg en ramme med sommerfugler (har en til, så nå skal de henges opp sammen) og en hvit kommode som egentlig skal på hytta, men som muligens får bli her hjemme..
Bella og jeg skal kose oss hjemme i dag også, men hun er nesten utrøstelig; hennes store kjærliget (min lillebror og "leieboer" for tiden) har dratt på fest.. Hun piper og leter etter ham og er skikkelig lei seg, hi hi, hun er rar.. Nå har jeg laget en aktivitetsleke til henne; en liten pappeske fylt med tørket lever (favoritten). Så er det bare å demontere esken og komme til godsakene, men jammen ser det ikke ut til at dette er nok til å trøste et ulykkelig hundehjerte; hun sitter på fanget mitt og klager sin nød... Vi får gå oss en tur og se om det kan hjelpe på humøret!

God kveld! : )

imgp3443

2 kommentarer

13.09.2008 kl.22:54

Hei!Korsn e dachs som hundetype?

Bella

14.09.2008 kl.22:11

Hei.Min erfaring er at de er veldig sosiale, lekne og kosete, også som gamle. Vår er ikke to år enda, så hun er ganske propell, men begynner å roe seg. Vår går veldig godt sammen med, og er ivrig på andre hunder, men det er nok viktig å sosialisere dem tidlig. Bella liker ikke å være alene hjemme, og det er visst ganske vanlig for rasen. Ja, også er de jo vedig pene,og krever minimalt pelsstell selvom de er langhåret. Aktivitetsbehovet er middels, og om det regner vil hun helst kose seg inne.Jeg er kjempe fornøyd og kan ikke tenke meg et liv uten, hun er perfekt for oss.Håper det besvarte noe av det du lurte på? : )

Skriv en ny kommentar

hits