Med hjertet i halsen


Jeg har ikke vært meg selv i det siste, vi fikk permitteringsvarsel for en drøy uke siden på jobben og har ventet i spenning på utfallet med stressnakke, dårlig søvn og det som hører med når stressnivået når ubehagelige nivåer.

I dag fikk vi avklaring på min avdeling, og jeg er utenfor fare, men gode kollegaer ble rammet. Så nå har jeg litt blandede følelser; jeg er kjempe glad for å fortsette i jobben min som jeg trives så godt i, samtidig som jeg har vondt av kollegaer som permitters og kommer til å savne dem. Vi krysser fingrene for at det snart er opptur i vente, men i enkelte bransjer er det jo desverre litt turbulent.

Til helgen skulle vi ha avdelingsfest, men den utsetter vi. I steden går turen til fjellet, trenger litt fjelluft og tyttebærplukking nå! :)

Vel, over til noe mer koselig, kunne jammen trenge en ny sofa!? Vår hvite IKEA Ektorp har begynt å knirke og få groper i setet, det ene settet med hvitt trekk revnet sist gang vi byttet, og jeg er ikke fornøyd. I reklamen skryter de på seg at den skal holde i 10 år, sånn som vår er etter 2 år kan jeg ikke se for meg at den er mye å skryte av om 8..

Hos Living har de denne, kjempe fin synes jeg, pene vanger og ben, men har erfaring med at sånne løse ryggputer har en tendens til å kreve mye rydding og "fluffying".. Tenker også at man kanskje heller skulle satse på litt kvalitet i disse miljøbevisste tider, men mulig denne holder selvom prisen var overkommelig.
bilde2

Kjøpte meg bakeboken Festkaker Kakefest i matbutikken her en dag (bildet er av den amerikanske originalversjonen), og i den finnes mange veeeldig amerikanske oppskrifter på alle deres spesialiteter. Jeg har prøvd en oppskrift i dag fra avsnittet med kaker til barn (var i grunnen der jeg fant flest som fristet..) BØLGET SJOKOLADEKAKE, så skal jeg dele oppskriften om resultatet blir bra!

51f7yyf67alsl500aa240

Drøm søtt, nå skal jeg sove med senkede skuldre! :)

Én kommentar

Kjersti

25.09.2008 kl.10:56

Trist med permitteringsvarsel på jobben. Men, godt at det ikke gikk utover deg. Du får kose deg på fjellet, og nyt den vakre naturen :)Likte forresten sofaen fra living også :)

Skriv en ny kommentar

hits