Høsthelg

Vi har hatt en kjempe fin helg i Ål, vi har plukket 5 liter tyttebær, masse fåresopp (som er til tørk i ovnen nå), piggsopp og granmatrisker, herlig!! Fjelluft og turer passet perfekt denne helgen, kjempedeilig!

Bella fikk smakt litt på innmaten fra en nyfelt elg (samboerens far er på jakt) og fikk løpt og kost seg masse i skogen, mens jeg plukket bær og sopp, perfekt.

imgp3478 imgp3489 imgp3480 imgp3471 imgp3486 imgp3487 imgp3482 imgp3464 imgp3485 imgp3476Torsdag kveld skulle jeg lufte litt på gjesterommet (hvor lillebror har bodd den siste måneden); vinduet gikk litt tregt, så jeg ga det er skikkelig dytt, og ooops, der løsnet det gitt og forsvant ut av karmen..! Heldigvis klarte jeg (med hjelp fra et bøyd stag) å holde det igjen (tror ikke vinduet hadde blitt så fint etter fall fra 2.etg..) og vi fikk reddet det inn på et vis.. Huset er jo bare litt over to år, så vi fikk entreprenøren til å fikse det i helgen, i mellomtiden dekket vi det med plastposer og tape.

De fikk satt det inn, så nå må jeg huske å ikke lufte igjen før de har montert nye stag. Resten av vinduene er justert, så skal det ikke være fare for at jeg får kastet ut flere vinduer, men jeg kommer nok til å spare litt på kreftene når jeg skal lufte fremover.. :)

God kveld! : )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits