Belastet navn

I dag fikk jeg en flott gullkonvolutt i posten fra Mango, med invitasjon til åpning av den nye butikken i Karl Johan, med ingen ringere enn Monica Cruz (søstren til Penelope) som hedersgjest/hovedatraksjon. Først trodde jeg at jeg hadde registrert meg i et kunderegister (jeg handlet der senest i går), men skjønte snart at denne var ment min navnesøster som er en slags kjendis.. Innimellom er det jo litt moro med  misforståelsene, men på den andre side hadde vært mye morsommere om det virkelig var meg som ble invitert til å være med på diverse fester, radioprogram, motevisninger, med mer.. Jeg aldri turt å troppe opp på noen av arrangementene jeg har blitt invitert i, men det måtte være litt spenndene å være flue på veggen..? : )

Nei, jeg skal kose meg hjemme med gullrekka og familiemiddag i helgen, og jeg tror det elementet passer meg langt bedre enn er glamorøst se- og bli sett  arrangement..

Den bølgete sjokoladekaken var forresten meget god, oppskrift kommer, men nå må jeg hoppe til køys! God natt! : )


Måtte ta med disse lilla nellikene jeg fikk av mamma for noen uker siden, vakre farger og robuste planter med god holdbarhet.  Billige er de også, kan det bli bedre?

Jeg stemmer for at nellik ikke lenger er en "gammel-tante-blomst"!

imgp3501

imgp3502

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits