Fra sofakroken..

Lørdagen har gått i sakte tempo, med unntak av et par skogsturer med Bella. Nå skal jeg nyte kvelden i sofaen med rødvin, stearinlys, fyr i peisen og med en sliten, sovende Bella ved siden av meg..

Etter planen skulle jeg nå boble over av kreative ideer fra KKs julemagasin, men det var skuffende lite spennende og inspirerende der desverre. Jeg har ikke vært spesielt kreativ i det siste, men det er jo sånt som kommer og går.

imgp3510 imgp3512174488148 imgp3514

Noen større ting er ikke utrettet i dag, men jeg har hengt opp et nytt bilde over sengen vår (etter at det har stått på gulvet i et par uker og ventet på tur). Jeg er ikke fornøyd med det, og får se hvor lenge det får henge. Jeg kjøpte nye gardiner, og da måtte jo bilder og sengetøy tilpasses for å matche (gardiner egner seg kanskje ikke så veldig for impulskjøp).. Uansett er det fort gjort å male over lerreter, dette var opprinnelig et bilde vi hadde over sofaen i leiligheten vi bodde i før, som fikk et nytt strøk for et par uker siden. Tenkte blomsten skulle bli lotus-aktig, men det minner meg mer om en kjøttetende skrekk-plante (perfekt for søte drømmer)...

imgp3513

Fortsatt god helg! : )

2 kommentarer

04.10.2008 kl.21:18

godis hadde vært godt nå!:D

Ninni

07.10.2008 kl.21:18

Syns det der høres ut som en perfekt lørdag ;o)Og lotusbildet ditt var nydelig, ser ingen skrekkplante der nei.klem

Skriv en ny kommentar

hits