Rosa!

I dag har jeg tatt en kort dag på jobb, og nå skal jeg kose meg med en bunke julemagasiner som jeg kjøpte i går og har spart til idag (det er en utfordring med så fristende blader). Jeg har kjøpt danske BoligLiv, Bo Bedre og svenske Drömhem & trädgård, mine anbefalinger kommer når de er lest! : )

imgp3612 imgp3609imgp3607 imgp3610

I går pakket jeg inn noen julegaver jeg hadde klare, et par skal sendes bort, og andre er ting jeg funnet i løpet av året som jeg bare måtte kjøpe.. Resten skal kjøpes i London i begynnelsen av desember, gleder meg veldig!

De første gavene har blir veldig rosa; jeg har for sikkerhetskyld to store butikkruller med rosa papir; en med lysrosa Tilda med hvite prikker, og et annet som er blankt ,i lys og mørk rosa (ikke brukt her). Jeg må prøve å få brukt opp litt, så jeg kan kjøpe noen nye ruller..? Jeg pynter ofte med litt rosa til jul også, så jeg synes det er helt greit, men gaver til gutter og menn blir ikke rosa, jeg lover! : )

imgp3604 imgp3611
imgp3614 imgp3608
imgp3606 imgp3613

Og alpefiolene har formert seg på mystisk vis.. Nå er det tre store og tre hvite små, og jeg liker dem kjempe godt! Men fant ut litt sent at de helst skal stå kaldt, så nå står de på rekke og rad i kjøkkenvinduet..

Ha en fin tirsdag!

Én kommentar

Cecilie

04.11.2008 kl.19:33

Så nydelige bilder! Jeg elsker jo rosa, så det var en fryd for øyet dette! :-) Jeg liker stilen din! :-)

Skriv en ny kommentar

hits