Lørdag!

I dag tar vi det med ro, jeg sitter for øyeblikket med blekemiddel i håret (selvgjort er velgjort, eller i hvertfall billig) og venter på at hjertesjokoladekakene skal tine (de satt litt fast i silikonformen, og la dem derfor i fryseren, fungerte veldig bra).

imgp3695 imgp3698
imgp3689 imgp3699

I kveld er det julebord med jentene på Südøst, og jeg gleder meg veldig til god mat, drikke og ikke minst godt selskap. Julebordet har vært en tradisjon siden videregående, og er en høyt verdsatt sammenkomst. Vi koster på oss en helaften sammen, i steden for masse smågaver til hverandre, en utrolig god ide.

untitled
Bilde lånt fra http://www.sydost.no/

Jeg skal ha på meg paljettopp fra BikBok (som andre kanskje ville brukt som kjole, det blir vel snaut for meg) og blå silketunika fra Tara, grå bukse med litt glitter i, store øredobber (må alltid ha det!) og sølvglittersko som er grusomme å gå med, men som er fine (mulig det blir nødvendig med amputasjon utpå kvelden).

imgp3702 imgp3704

Ja, det var vel det, gleder meg!!

Sees på Südøst da, om noen andre bloggere skal dit..? Jeg er hun med nystripet hår, ustø gange, blå flagrende gevanter og masse glitter, ha ha!

2 kommentarer

Lena

22.11.2008 kl.15:52

Fine klær! :D

Cathrin

23.11.2008 kl.00:49

Hei:-)Så først nå kommentaren din på huskjøpet vårt. Så moro at du også har tittet på det,-kanskje vi var der på visning sammen:-) Da vet du at vi har en stor jobb foran oss;-) Vi fikk nøklene i dag, og i ren iver begynte jeg starx å rive av deler av vegger og tak...heldigvis fant jeg originalt treverk under, så her er det bare å brette opp ermene*s*Kommer til å bli veldig fint etter en kraftig facelift!Ha en fortsatt fin helg!

Skriv en ny kommentar

hits