Advent

Nå lukter det pinnekjøtt og kålrabi i huset, og adventsstjernen i kjøkkenvinduet er på plass. Jeg var nær ved å kjøpe en lik i forrige uke, jeg hadde glemt at jeg hadde kjøpt denne på salget i fjor.. Ellers har jeg dandert en fake granguirlander på rekkverket og pyntet med lys (skulle gjerne sagt at det duftet gran på trappen, men vi får klare oss med denne i plast, i år som i fjor..).

imgp3734

Litt pynt inne har det også blitt, og når det i tillegg har kommet et tynt lag med hvitt ute, kommer julestemningen så smått!

imgp3737 imgp3735
imgp3742 imgp3741

I fjor lette jeg overalt etter rådyr/reinsdyr figurer og endte til slutt opp med denne lille (under) i plast fra en lekebutikk, ha ha ha! Jeg sparer altså ikke til en zoologiskhage, men da jeg så den pusete søtingen (over) på Kremmerhuset i august (!) var jeg solgt.. Nå har den ventet lenge nok i skapet, nå skal det jules!

imgp3740

Ha en fin 1. advent!

Én kommentar

01.12.2008 kl.23:16

Hei. Jeg er stadig innom og ser på de flotte bildene du har av hus og hage. Det er så masse god stemning hos deg. Flott blogg! Ha en fortsatt god advent! Hilsen Alexandra

Skriv en ny kommentar

hits